Veel gestelde vragen

Hoe werkt het?

Het nemen van de SkinDNA ™ genetische test is verrassend makkelijk; je verzamelt een speekselmonster van binnenin je wang met onze makkelijk te gebruiken DNA Collector. Het monster wordt dan geanalyseerd bij een geaccrediteerd laboratorium in Australie. De sleutelmarkeringen waarnaar we zoeken, zijn gelegen en er wordt een analyse uitgevoerd waarbij we de aanwezigheid van een variatie in elke markering identificeren.

Nadat de data is geanalyseerd, wordt een gebruikersvriendelijk rapport aangepast aan de eindgebruiker op basis van het eigen georiënteerde DG-Theorem ™ statistische algoritme. (Uw huidskundige wordt ook speciaal getraind door ons team om u te helpen met het interpreteren van uw testresultaten.)

Uw SkinDNA ™ Genetische Testresultaten worden gepresenteerd met een lijst van belangrijke ingrediënten die zijn ontworpen voor uw gentype, dat u zich in elk van de 5 categorieën moet concentreren. Dit betekent dat u moet uitgaan en alles op de lijst kopen, maar kies eerder een selectie ingrediënten die u wilt gebruiken - onder begeleiding van uw huidprofessor.

Dit stelt de klant in staat om te winkelen voor huidverzorging met de kennis van de productiviteit en de voordelen die ze in hun huid hebben. De huidverzorgingspraktijk fungeert als mentor en begeleider die de opdrachtgever begeleidt en hen het maximale voordeel en ervaring van de SkinDNA ™ Genetische Test biedt.

Moet ik de test nogmaals doen?

Nee. Het is niet nodig om de SkinDNA ™ Genetische Test te herhalen, omdat uw genen nooit zullen veranderen. In termen van het testen van DNA, is uw DNA hetzelfde gedurende uw gehele leven. Dit is een investering in een leven in leven die ervoor zorgt dat u nooit meer een cent op producten en behandelingen verspilt.

Hoe beschermen jullie mijn gegevens?

Aging Expert hecht heel veel waarde in het vertrouwen dat u in ons plaatst. Om onbevoegde toegang of openbaarmaking te voorkomen, om de nauwkeurigheid van de gegevens te behouden en om het gebruik van de informatie te garanderen, gebruiken we een aantal technische, fysieke en administratieve maatregelen om de informatie die we verzamelen over onze leden te beschermen. Zie voor meer informatie hierover ook ons privacy beleid.

Is mijn DNA veilig bij jullie?

Ja. We volgen sterke richtlijnen en veiligheidsbeleid, en wij ondersteunen wetten die uw privacy en genetische informatie beschermen.

Hoe lang bewaren jullie mijn DNA-monster?

Je DNA-monster kan door SkinDNA behouden worden tot maximaal zeven (7) dagen nadat je speekselmonster is verwerkt (om zo nodig opnieuw te testen), op welk moment je monster wordt verzonden naar de isolatie Bay waar we doorgaan met het permanent wissen Elk overgebleven DNA door verbranding.

Ik volg de adviezen van professionals in het vak, moet ik echt een DNA-test doen?

Ja, de gezondheidsinzichten van de huid van uw DNA-test kunnen u wijzen op de preventiemaatregelen die het meest geschikt zijn voor u. Zelfs als u het advies van iedereen bij de brief heeft gevolgd, kan niemand nauwkeurig voorspellen hoe uw huid leeft, alleen door u te kijken.

Als u overweldigd bent met tegenstrijdig advies over wat het beste is voor uw huid; Als u motivatie nodig heeft om de gezondheid en kwaliteit van uw huid op de lange termijn te handhaven; Of als u het gewoon makkelijker en realistischer vindt om te richten op gebieden waar uw huid genetisch zwakker is, dan is SkinDNA ™ het antwoord.

SkinDNA ™ geeft u de meest accurate informatie op basis van wat uw DNA ons vertelt. Door inzicht te krijgen in uw DNA, kunt u de genetische risico's van uw huid bepalen en de juiste preventieve stappen nemen om de toekomst van uw huid te verbeteren.

Waarom zou ik niet heel veel verschillende producten kunnen gebruiken om alle onderdelen aan te pakken?

Hoewel u een breed scala aan huidverzorgingsproducten zou kunnen aanschaffen en gebruiken, zouden de meeste huidverzorgende professionals het erover eens zijn dat dit niet economisch of praktisch is. Door het begrijpen van je huid's uitzettingen - vanuit een DNA-perspectief - kunnen we de juiste dingen identificeren die u met een geïndividualiseerd huidverzorgingsprogramma specifiek voor u moet gebruiken!

Deze doelgerichte aanpak (in plaats van een shotgun of one-size fits-alle huidverzorgingsbenadering) helpt u uiteindelijk tijd, geld te redden en belangrijker is uw huidverzorgingsregime op belangrijke gebieden die belangrijk zijn voor de fysiologie van uw individuele huid.

Zijn de hedendaagse producten die op de markt zijn in staat om alle vijf van de onderzochte uitkomsten te kunnen tackelen?

Absoluut, vandaag hebben we geluk, omdat de wetenschap van huidverzorging tot nu toe is geboekt, hadden we geen problemen met het vinden van ingrediënten die het mogelijk maken om collageenverdeling, zonneschade, oxidatie, glycatie en ontsteking te vertragen. Het is gewoon een kwestie van te weten welke ingrediënten het best geschikt zijn voor het genen van elk individu om hun huidverouderingsproblemen aan te pakken.

Dit is waar de SkinDNA ™ Genetische Test jou kan helpen.