OVER ONS

"Where science meets Beauty!"

Als twee moeders van dezelfde school, ontstond bij ons (Kim van Waveren en Vanessa Margés oprichtsters van Aging Expert) het idee om de krachten te bundelen vanuit onze achtergrond in de medische branche. De mogelijkheden van DNA onderzoek fascinerende en gaven ons de mogelijkheid om kennis en ervaring te bundelen, waardoor we SkinDNA® naar Europa konden halen.

Wat maakt SkinDNA® volgens ons zo bijzonder en verklaart ons enthousiasme? Dat het persoonlijke SkinDNA® rapport inzicht geeft in het genetische huidverouderingsproces verdeeld in vijf categorieën. Feitelijk gezien krijg je een uniek kijkje achter de schermen, waardoor je jouw huid precies kan geven waar het behoefte aan heeft, ongeacht je budget! Wij geloven dat een goed advies begint bij gedegen onderzoek met heldere resultaten. Vandaar onze keuze voor de vooruitstrevende SkinDNA® test. 

Dit advies geeft onder andere de volgende inzichten:

SkinDNANederland Het wel of niet gebruiken van bepaalde ingrediënten gevonden in huidverzorging, parfums en andere cosmetica.

SkinDNANederland Welke vitamine en andere bestanddelen mogelijk kunnen bijdragen aan een verbeterd functioneren van de essentiële processen voor een gezonde huid.

SkinDNANederland De cosmetische behandelingen die niet alleen korte termijn maar lange termijn resultaten zullen realiseren.

Door het opvolgen van deze adviezen en het hanteren van een gezonde levensstijl, kunnen er aanzienlijke veranderingen in de huid optreden. Durf jij het aan? Wij staan je graag bij in je zoektocht naar een maatwerk huidverzorgingsroutine voor een nog mooiere huid!

 

Groetjes,


Kim & Vanessa