Medische & Cosmetische Professionals

Het eerste waarbij professionals in de cosmetische branche stil moeten staan, is het aanbevelen van de juiste huidverzorgingsroutine voor de cliënten.  In het verleden werd de aanbeveling van een huidverzorgingsroutine simpelweg gedaan op basis van persoonlijke voorkeur, giswerk of gebaseerd op de laatste trends. De enige manier hoe de huid geanalyseerd kon worden, was met behulp een consultatieformulier en vervolgens een analyse van de huid met het blote oog.

Nieuw tijdperk in huidadvies: De SkinDNA ™ test

Uit een recent onderzoek is gebleken dat:

  • 85% van de ondervraagde vrouwen stelde dat ze in de war waren bij het zoeken en kiezen van de juiste huidverzorging, dit  door het overweldigende aanbod.
  • 65% van de vrouwen stelde dat ze niet wisten welke producten ze moeten kiezen voor hun individuele huidproblemen.

Als gevolg hiervan wordt er 80% van de gevallen voor een verkeerd product gekozen.

Met de komst van de SkinDNA ™ genetische test is een wetenschappelijke onderbouwing van huidverzorgingsadvies een feit geworden. De SkinDNA™  test is een instrument die het giswerk elimineert, doeltreffende huidverzorging aanbeveelt en hiermee de belangrijkste ergernissen elimineert voor de cliënt. SkinDNA ™  bespaart de client TIJD, & GELD en een hoop frustratie!

Aging Expert heeft als visie de consument te willen leiden door de jungle van huidverzorings- en cosmetische producten. Niet alleen geeft dit voor de consument een leidraad, maar omgedraaid biedt het voor huidtherapeuten, cosmetisch artsen, dermatologen, cosmetische klinieken etc. ook de mogelijkheid om deze test in te zetten bij het begeleiden van hun cliënten/patiënten. 

Als exclusief distributeur voor SkinDNA voor de Benelux vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden B2B, regulier als white label. Voor meer informatie: business@agingexpert.nl